Retour au site    Inscription    Connexion    Rechercher    FAQ    Cours    Interros   Emploi soignant

Index du forum » i-manip : les forums » Les discussions
Publier un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 
Auteur Message
 Sujet du message : Adidas nyeste Ultra Boost Clima er inspireret af Deep Sea
 Message  Publié : 13 Juin 2018 07:48 
Hors-ligne
Nouveau
Nouveau

Inscription : 13 Juin 2018 07:04
Message(s) : 3
adidas slipper en dyb sø-inspireret Ultra Boost Clima-pakke den 14. juni. De to sneakers står i skarp kontrast til hinanden: den ene er tre-hvide med fluorescerende adidas ultra boost tilbud accenter, mens den anden er en tre-sort udgave med neon grøn og rød accents.While pakken ligner den nyligt afsløret Parley x adidas Ultra Boost Clima Highsnobiety, der er omtalt her, er denne pakke adskilt fra Parley-samarbejdet. Farveveje er inspireret af bioluminerende havdyr og blander neutrale basefarve med fluorescerende højdepunkter for at efterligne skabningerne fundet boligen i bunden af ​​havet.Flip gennem kampagnen billeder ovenfor og lad os vide hvilken farveway du foretrækker i kommentarerne.

adidas ultra boost dame Vores udpegede indkøbsafdeling har produkter, som vi elsker og vil dele med dig. Highsnobiety har affilierede marketing partnerskaber, hvilket betyder, at vi måske modtager en provision fra dit køb. Ikea har netop annonceret, at det samarbejder med sports powerhouse Adidas på et samarbejde. De to mærker vil arbejde sammen om at forbinde Ikeas specialitet (hjemmet) med Adidas '(sport) ved at lave en nemmere måde at træne i hjemmet. Til at begynde med vil varemærkerne lænke sig til forskning ved at studere, lære og analysere, hvordan enkeltpersoner indarbejder wellness i deres hjem.

"adidas ultra boost herre Home er, hvor vi skaber livslang vaner", siger Marcus Engman, designchef hos IKEA i Sverige. "Vi skal forstå, hvad wellness betyder for forskellige mennesker, og hvilken rolle de lever mellemrum spiller i dette. Ved at gøre det kan vi skabe hjem, der er bedre designet til at muliggøre bedre vaner og mere aktivt liv. "Hvis dette betyder at skabe et Adidas-tungt smart gym inde i et hjem, kan du satse på, at vi er her for det. De to virksomheder vil bruge tid på at lære om vaner af mennesker i alle aldre og lande for at få en solid læsning på, hvad der ville strømline deres tilgang til et sundt hjem.

"adidas ultra boost 3.0 tilbud Vores mål er at gøre sport tilgængelig for alle," siger Josefine Aberg, direktør for design hos Adidas, i en redegørelse. "Vi arbejder sammen med IKEA og ser på, hvorfor nogle mennesker er mere aktive end andre, især unge kvinder og undersøge, hvilken rolle hjemmet kan spille for at fjerne barrierer for fitness. "Selvom det nyligt annoncerede partnerskab ikke har masser af information endnu, har vi store forhåbninger. Og vi er meget glade for at se hvad der er næste.


Haut 
 Profil  
 
Afficher les messages publiés depuis :  Trier par  
 
Publier un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 

Index du forum » i-manip : les forums » Les discussions


Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 9 invité(s)

 
 

 
Vous ne pouvez pas publier de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas insérer de pièces jointes dans ce forum

Recherche de :
Aller vers :