Retour au site    Inscription    Connexion    Rechercher    FAQ    Cours    Interros   Emploi soignant

Index du forum » i-manip : les forums » Les discussions
Publier un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 
Auteur Message
 Sujet du message : Adidas & Parley kæmper for vores oceaner med nye UltraBoost
 Message  Publié : 15 Juin 2018 04:04 
Hors-ligne
Nouveau
Nouveau

Inscription : 15 Juin 2018 03:20
Message(s) : 3
Fredag ​​den 8. juni deltog mere end 1.500 mennesker i Adidas x Parley Run til Oceans 5K på Temescal Gateway Park i Los Angeles. Den tre timers affære startede fire uger løbende begivenheder planlagt over hele verden i seks nøglebyer for at adidas nmd r2 tilbud fejre partnerskabet og lancere Adidas nyeste UltraBoost Parley sko. Blandt de hundredvis af deltagere, der gik op på startlinjen, var globale Adidas Runners, Parley ocean ambassadører, miljøforkæmpere, influencer og celebs som Arizona Cardinals quarterback Josh Rosen, skuespiller Scott Eastwood og sangeren Jhené Aiko (som donned en fuld Adidas track suit til affæren). For at samle penge til Parleys havbevaringsindsats blev deltagerne bedt om at download Runtastic-appen på deres smartphones og deltag i Run for the Oceans-gruppen inden du går i gang med kurset. For hver kilometer, der er logget fra 8. juni 2018 til 8. juli 2018 (og overalt i verden), vil Adidas donere $ 1 til Parley Ocean Plastic-programmet (afkortet til USD 1 million). På tidspunktet for offentliggørelsen er ca. 1,6 millioner kilometer blevet logget af 391.459 løbere verden over.

adidas nmd xr1 tilbud Som en del af arrangementet gav Adidas udvalgte løbere en chance for at prøve sine UltraBoost Parley og UltraBoost X Parley sko med begrænset udløb, som begge er lavet næsten udelukkende fra genbrugspapirflasker (11 pr. Fod). Ligner farvene på havet og betegner dets skrøbelighed, har skoens farveveje blødt lyseblå og hvidt med et par, der har en mere struktureret skumkrave, den anden en soklignende strikket krave. I løbet af ugen fangede vi op med Matthias Amm , produktkategori direktør for Adidas Running, for at lære mere om skoen, partnerskabet med Parley og hvad mærket vil gøre for yderligere at forpligte sig til bevaringsindsats i fremtiden. I 2015 annoncerede Adidas sit samarbejde med Parley, som de kalder en "Vertikalt partnerskab." Begge sider har eksperter inden for materialer, og Adidas leverede sine bedste produkt ingeniører og sko designere til at mødes med Parleys netværk af Boston University forskere og ocean krigere. Sammen arbejdede de for at skabe en sko, der ikke kun ville bringe opmærksomhed til Parleys årsag, men konkret gøre noget for at forhindre plastik i at forurense vores oceaner.

"adidas ultra boost tilbud Derefter tog det os næsten et år for virkelig at komme op og finde en forsyning, en måde at skabe plastflasker på i garn," sagde Amm. "Garnets egenskaber er lidt anderledes end jomfru polyester og jomfrugarn, så vi måtte genkonstruere en smule af skoets design for at sikre, at det giver dig den samme ydeevne og det aspekt, du får fra jomfru plast . "I øjeblikket får mærkerne deres brugte plastik fra Maldiverne i et forsøg på at rense sine strande. "De blev ramt mest, eller de råbte det højeste for at få hjælp," delte Amm. "Så vi samarbejdede med dem, og det er her de første havskoler og plastindsamlingsstationerne er fra." Da programmet vokser, håber Adidas og Parley at tilmelde sig flere oceanstater for at undersøge yderligere forsyningskæder over hele kloden. En af deres første lokale ventures er deres LA-outfit, der bruger affald fra strande og omarbejder det til deres Atlanta-fabrikker i skoene (omend der kun er en lille mængde af disse LA-specifikke sko til rådighed).


Haut 
 Profil  
 
Afficher les messages publiés depuis :  Trier par  
 
Publier un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 

Index du forum » i-manip : les forums » Les discussions


Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 6 invité(s)

 
 

 
Vous ne pouvez pas publier de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas insérer de pièces jointes dans ce forum

Recherche de :
Aller vers :